Taxe participare SVR 2019

1. TAXA DE PARTICIPARE Până la 30.08.2020  
Medici specialisti - membri SRIM (in primii 3 ani de activitate)300 lei
Medici rezidenti - membri SRIM cu cotizația plătită200 lei
*Toate costurile mai sus menționate includ TVA!
IMPORTANT! Pentru a fi validata inscrierea - medicul aplicant trebuie sa dovedeasca apartenenta la SRIM pe anul 2019 (sa fie mb SRIM cu cotizatia platita pe anul 2019) prin trimiterea certificatuilui de membru catre Bianca Sas (bianca.sas@palomatours.com) in cel mai scurt timp posibil (se aplica regula: primul venit, primul servit)

Taxele se pot achita online direct pe site-ul manifestării: www.brasov-srim2020.medical-congresses.ro

Taxele de participare includ:

  • Ecuson și geantă de curs
  • Acces la prelegeri și expoziție medicală
  • Diplomă de participare cu puncte EMC
  • Prânzuri și cinele după caz
  • Pauze de cafea

 

Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să vă adresați organizatorilor:

PROevents & Conference

Bianca SAS: bianca.sas@palomatours.com, 0755 123445

ÎNREGISTRARE CURS 2019

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 19.12.2019, ora 23:59!

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PROEVENTS & CONFERENCE colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com